U bent hier

Verslagen

Heren Senioren: Berdos 1- VZV 1

Door de coach: 
 
De tegenstanders in de zaal zijn voor mij als coach allemaal onbekende tegenstanders maar ik hou de mannen altijd voor om van eigen kracht uit te gaan.
Nadruk bij ons ligt op rust in het spel en de verdediging. 

Dames Senioren Berdos 1 -VVW 1

Gewonnen van VVW, het kampioenschap is in zicht!

Afgelopen zondag mochten wij thuis om 13.35 aantreden tegen VVW. Beide teams staan bovenaan in de ranking en dit zou de beslissingswedstrijd zijn voor het kampioenschap. Gelijkspel was voor Berdos geen optie, aangezien VVW een beter doelsaldo heeft.

KSV - Berdos

Deze week mochten we aantreden tegen het altijd lastige Ksv. Ksv staat bovenaan en we wisten dat dit een moeilijke pot zou gaan worden. Na wat herinneringen ophalen in de kantine van de Deimoshal konden we fris en fruitig beginnen aan de wedstrijd. De wedstrijd begon vrij gelijk op. Na een 3-1 achterstand kwamen we via Mandy en Ilona terug naar 3-3. Vervolgens ging het de eerste helft erg gelijk op. Gelukkig wist Mieke voor de rust nog voor de aansluitingstreffer te zorgen waardoor we gingen rusten met 11-9 in het voordeel van Ksv.

verlies dames C1 uit tegen Tornado C3

Voor de verandering stond er een avond wedstrijd voor C1 op het programma en ook nog op zaterdagavond, opblijf avond ! Loes kon niet coachen vanwege haar eigen wedstrijdschema en Wilma was ziek. De coach in ruste werd dus benaderd om voor 1x de meiden te begeleiden tegen de heerhugowaardse handbal vereniging Tornado. Dit team is van gelijke kracht, het beloofd een spannende wedstrijd te worden en zoals we de laatste twee wedstrijden spelen moet een overwinning tot de mogelijkheden behoren. Fien is naar een partijtje en doet niet mee, we spelen dus met 1 wissel.

Dames 1: Schagen – Berdos

Zaterdagavond 15 november moesten de dames van Berdos op bezoek bij Schagen. Allang geen onbekend team meer voor de dames van Berdos. Vorige seizoenen was het nooit te voorspellen hoe de wedstrijden zouden lopen. De ene keer Berdos veel sterker maar de andere keer was Schagen de ploeg doe aan het langste eind trok, vaak in fysieke wedstrijden. Ook de stand in de huidige competitie kon aantonen dat het een gelijkwaardige wedstrijd zou kunnen worden. Schagen 3 punten, Berdos 5 punten.

Heren 1 kampioen

BERGEN – De handbalmannen van Berdos zijn kampioen geworden in de eerste klasse veld.

Indeling medewerkers Pinkster 2014

ZATERDAG:

Dames 1: Geel Zwart - Berdos

Geel Zwart - Berdos

Dames 1: Berdos - DSS

Afgelopen zaterdag heeft dames 1 hun laatste thuiswedstrijd van dit binnen seizoen gespeeld.
Hieronder nog even de belangrijkste punten op rij voor de mensen die er niet waren!
Wist je dat:
- De dames van Berdos de opdracht kregen om op snelheid te spelen?
- Dat de dames van Berdos sterk van start gingen?
- Deze dames en beetje te lief waren voor DSS om hen te laten denken dat zij enigszins kans maakten!?
- De ruststand 14-10 was in het voordeel van Berdos?

E jeugd 1 kampioen

Kampioenen!!

De E 1 van HV Berdos heeft het zaalseizoen goed afgesloten. Door afgelopen zondag met 15-1 te winnen van SEW werd het team van coaches Marjan Dekker en Rebecca Vonk kampioen.

Dames 1: Geel Zwart - Berdos

Deze week mochten we aantreden tegen Geel zwart. We wisten van te voren dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Vorige keer hadden we wel gewonnen, maar dat ging zeker niet makkelijk. Gelukkig hadden we dankzij Mirte twee wissels mee. We begonnen de wedstrijd niet helemaal scherp. We stonden al snel met 4-1 achter. We konden daarna slecht vat krijgen op het spel van Geel zwart. We lieten ons makkelijk voorbij spelen en konden in de aanval elkaar niet goed vinden. Zo kwamen we om een rust stand van 15-12. Niks aan de hand nog. Dit konden we nog inhalen.

Vragen aan pupillen van de week Evy Vonk en Fien van de Kamer op 8-3-14

Fien en Evy waren op 8 maart 2014 pupillen van de week bij de wedstrijd van Dames Senioren 1 Berdos tegen Schagen. Het was een spannende pot, maar Berdos wist toch te winnen.
Hieronder een aantal vragen aan de pupillen.  

 

Dames 1: Berdos - Schagen

Na een top warming-up op de tribune konden wij om 20.00 beginnen, met Evy en Fien op de bank als pupillen. Omdat AZ op zaterdagen ook thuis speelt zit de tribune niet meer zo vol. Jaja, het heeft met AZ te maken!

Aan de stand te zien in het overzicht moesten we kunnen winnen. Wij hebben alleen altijd moeite met de fysiek harde verdediging van Schagen en de lange aanval van hun. Eerste helft ging gelijk op tot 5-5. Hierna nam Schagen de voorsprong. Ilona was lekker op schot en we gingen met 1 punt voorsprong de rust in, 11-10.

Dames 1: Havas - Berdos

Zaterdag 22 februari stond Havas op het programma voor de dames van Berdos. Door een krappe bezetting moesten we nog op het laatste nippertje nog een beroep doen op Danielle Prinse en Yoni Zeeuw om ons team te versterken (top meiden). Mirte Bijl was ook weer van de partij, hoewel we haar bijna hadden laten staan bij de Europahal.

Dames 1: VOC - Berdos

Van te voren wisten we dat afgelopen week Havas net van VOC had gewonnen, en daarmee kostbare punten verspeeld had. De tweede plek was binnen bereik komen liggen, maar dan moest er vanavond wel gewonnen worden.

Dames 1: Tornado - Berdos

Afgelopen zondag mochten wij aantreden tegen de voor ons niet onbekende tegenstander Tornado. De thuiswedstrijd tegen Tornado hadden we misschien wel onnodig te spannend gemaakt, dus we waren gewaarschuwd. Het verschil was wel dat we het vandaag met een wissel moesten doen. Maar na een goede overwinning vorige week op de nummer 1 DSO hadden we er alle vertrouwen in. De opdracht was om ieder geval de dekking goed neer te zetten.

Dames 2: Meteoor - Berdos

Wij begonnen de wedstrijden, wat anders dan anders. Wat speelsters mochten mee met het eerste, waardoor wij een beroep moesten doen op bijna de hele A-jeugd selectie.

Dames 1: Berdos - DSO

4-2-2013 Alkmaar,
Afgelopen Zaterdag stond een belangrijke wedstrijd tegen DSO voor de dames 1 op het programma.

Tweede gelijkspel Berdos C1

De eerste Februari zondag van 2014 stond in het teken van een thuiswedstrijd tegen Wijk aan Zee C1. We hebben al eens gewonnen tegen deze meiden ( 10-0 ) zonder te spelen maar dat was vandaag niet het geval. De strandjutters hebben nu voldoende personeel mee kunnen krijgen naar ons Bergen met zelfs twee wissels. Wij hadden net als vorige week de volle bezetting en dat zijn dus vier wisselspeelsters. De vingerbijters staan op de tweede laatste plaats maar hebben nog veel wedstrijden tegoed, terwijl wij al snel het einde van de zaalcompetie naderen.

Dames 1: SEW - Berdos

Aan de goede reeks van overwinningen van Dames 1 van Berdos kwam afgelopen zondag een einde. Weer was het SEW dat Berdos de baas was. In de eerste competitie helft verloren wij thuis al van SEW, nu gingen wij met goede moed naar Wognum om wederom te verliezen. Sommige speelsters waren al eerder dan de rest ter plaatse.

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer