Kampeerreglement

U bent dit weekend te gast op sportcomplex "de Kiefthoek" aan de Groeneweg in Bergen (N.H.). U maakt daar samen met ons gebruik van de accommodaties van de voetbalvereniging Bergen, honkbalvereniging The Bears en de handbalvereniging Berdos. Wij hopen dat u er samen met ons voor wilt zorgen dat wij het complex na afloop van het toernooi weer net zo kunnen achterlaten als dat wij het in ontvangst hebben genomen.

 1. Er mogen beslist geen auto's, caravans, of campers op het complex. U dient uw auto buiten de poort te parkeren. Er is geen stroomvoorziening t.b.v. het kamperen. Aggregaten o.i.d. laten wij niet toe.
 2. Komt u 1 nacht kamperen? Dan kunt u al op zaterdag de tenten komen opzetten tussen 14.00u en 17.00u. Dit graag aangeven in de inschrijving a.u.b.
 3. Natuurlijk hopen wij dat u in Bergen een heel gezellig weekend zult beleven. Wel vragen wij van u om rekening te houden met de andere kampeerders d.m.v. zogenaamde ‘stilte-tijden' van 0.00 - 7.00 
 4. De poort gaat om 1.00 uur op slot. Van 21.00 uur tot 7.00 uur lopen op het complex avond-/ nachtwakers. Bij eventuele problemen kunt u zich tot deze mensen wenden. Graag willen zij wel van alle overnachtende begeleiding het mobiele telefoonnummer. (dit kunt u aangeven bij de inschrijving of aanmelding)
 5. ONTBIJT: Wilt u gebruik maken van onze ontbijtservice dan kunt u zich daarvoor opgeven bij aanmelding van uw team. Ontbijten kan op eerste en op tweede pinksterdag van 7.00 uur tot 9.00 uur. De snackhoek is op zaterdagmiddag en eerste pinksterdag geopend.
 6. Op eerste en tweede pinksterdag zullen de kleedkamers ‘s morgens tot 9.00 uur tot uw beschikking staan. Dit i.v.m. het schoonmaken, zodat we de overige toernooideelnemers in een schone kleedruimte kunnen ontvangen. Voorkom verstoppingen, ga dus zorgvuldig met toiletpapier om aub.
 7. Bij alle jeugdteams is begeleiding verplicht.
 8. De handbalvereniging "BERDOS" is niet aansprakelijk voor eventuele schade.
 9. FEESTAVOND: Op deze avond worden consumptiemunten gebruikt. Deze munten kunt u kopen aan de muntentafel in de kantine. Er wordt aan jeugd onder de 18 jaar uitsluitend "alcoholvrije" munten verkocht. Er kan bij de verkoop om een legitimatie worden gevraagd. Om 00.15 sluit de disco.
 10. ALGEHEEL ROOKVERBOD: Op het complex is het overal verboden om binnen te roken, wel kunt u buiten roken in het daarvoor aangemerkte rookgebied. 
 11. ATTENTIE: Wilt u a.u.b. heel voorzichtig zijn met vuur. Open kampvuren, vuurkorven en BBQ's zijn verboden, zo ook het gebruik van vuurwerk.
 12. Heeft u vragen waarin dit reglement niet voorziet neem dan contact op met een van de toernooicommissie leden. Een van deze leden zal altijd aanwezig zijn in de voetbalkantine.
 13. KUNSTGRASVELD: Het Kunstgrasveld mag alleen gebruikt worden voor voetbal en/of handbal en alleen betreden worden met sportschoenen. Er mag beslist geen andere activiteiten op het kunstgras plaats vinden, roken en drinken op het kunstgras is ten strengste verboden!
 14. Het is verboden om alcoholische dranken mee te brengen op het terrein. Vanzelfsprekend is ook het gebruik van drugs verboden. Hier zal streng toezicht op worden gehouden. In het bestuursreglement van de HV Berdos is het alcoholbeleid geregeld. Tijdens het pinksterweekend wordt deze gehanteerd. Bij overtreding of wangedrag heeft de toernooicommissie het recht om tot verwijdering over te gaan.

De toernooicommissie